Razstrupi se!

RAZSTRUPI SE – OČISTI SVOJ UM IN TELO S POSTOM Tri dnevni  program v osrčju Lendavskih Goric

Se počutite utrujeno, se zjutraj zbujate brez energije in slabe volje? Hitro vzkipite,  se težko  kontrolirate tako v medsebojnih odnosih kot pri hrani? V sebi čutite, da je potrebno nekaj spremeniti v vašem načinu življenja, a ne veste  kako bi to spremembo umestili v vaš življenski stil, ali kaj naj bi ta sprememba sploh bila. Ali pa se preprosto želite odmakniti za trenutek in  narediti nekaj drugačnega…

Program tridnevon dietnega razstrupljanja in  sprostitve, ki smo ga pripravili v Društvu Rast  je idealen za izboljšanje vašega trenutnega raspoloženja in počutja. Od premišljevanja o tem, kako morate nekaj spremeniti, si raje recite, da nekaj želite spremeniti v svojem življenju. Dovolite, da vam pri tem pomagamo z našim kratkim, a učinkovitim programom. Naučili se boste, kako z majhnimi  in nevpadljivimi spremembami, ki ne bodo drastično posegle v  osebni in družabni  ritem vašega življenja, lahko izboljšate svoje počutje,  zdravje in kondicijo.

Na aktiven vendar telesu prijazen način, se boste  za nekaj dni izklopili iz vašega svakdana in si nabrali novih moči z obilico sadno zelenjavnih sokov, zeliščnih čajev, zelenjavnih juh, telovadbo, in sprehodi na svežem zraku.

Poleg vsega naštetega, boste na uvodnem predavanju  iz prve roke dobili  informacije o postu in njegovi koristi za naše telo in duha, naučili se boste  nekaj o pravilni in uravnoteženi prehrani,  za boljšo fizično kondicijo in počutje se bomo   sprehajali, se iskreno in od srca nasmejali z vadbo joge smeha, s posebno vrsto aromamasaže bomo pospešeno iz telesa izločali strupe, z meditacijo umirili svoj um in obnovili celotno telo. Ta kratek  a poučen in izredno  koristen  program, vas bo popeljal na potovanje, ki vam  bo prineslo toliko pozitivnih koristi za vaše počutje, vitalnost in nasploh za vaše zdravje, da se z njega ne boste več hoteli vrniti. Spoznali in naučili se boste, kako z majhnimi spremebami resnično izboljšati kvaliteto vašega življenja.

Program traja od  petka  (začetek v popoldansko večernih urah) pa do nedelje.

Priporočljivo je, da dva do  tri dni  pred pričetkom programa omejite oziroma izključite uživanje mesa in vseh beljakovinskih izdelkov, ocvrte hrane in slaščic, uživanje poživil kot so kava in alkohol. S seboj lahko prinesete pohodne palice (ni nujno), udobno obutev in oblačila.

MassageZa vse udeležence programa smo  pripravili  dodatno ponudbo, ki zajema raznovrstne masaže, ki jih izvaja naša zunanja sodelavka Lidija Zver. Dodatna ponudba je plačljiva posebej.

Vodja programa je Klaudija Dolenčić, ki ima večletne osebne izkušnje s postenjem (od kratkih enodnevnih postienj, pa tja do 42 dnevnega postenja)

Zaradi kvalitete izvedbe programa delamo v majhni skupini (največ 5 ljudi).

 

Pričevanja ljudi o programu Razstrupi se:

»Vikend, ki smo ga preživeli pri vas je bil poln energije in domačega “družinskega” vzdušja. Bile smo zelo navdušene in sklenile smo, da bove še prišle. Veliko je k temu pripomogel tudi vaš pristop, da smo se tako dobro počutile pri vas.«

Nevja iz Kopra

»Rada bi vam se zahvalila za prijetno razvajanje v tako čudovitem okolju. Vse je bilo enkratno in domov sem prišla, kot da bi bila najmanj na 2-tedenskem tretmaju… Neverjetno!«

Orjana iz Kopra

»I couldn’t been any luckier by having Klaudija taking care of us during our fasting programme in Slovenia. It was kindness as it purest! «

Viviana Knoor iz Holandije

»I have to say, those moments will be forever cherished. But what made it that much for special is Klaudija’s hospitality. THANK YOU for being part of our adventures, it wouldn’t have been the same without you!«

Renata Szczurek iz Kanade

vorm Training

CENA PROGRAMA JE 210,00 EUR. Vsak udeleženec programa, pa prejme tudi posebno darilo v vrednosti 16,00 eur, in sicer knjigo POST- pot do vitalnega in zdravega življenja avtorice Klaudije Dolenčić.

 

 

 

 

PROGRAM ZAJEMA:

S programom začnemo v petek v popoldanskih urah in ga zaključimo v nedeljo dopoldan.

-  Dve nočitvi na lokaciji – Lendavi

- bivanje v zasebni stanovanjski enoti s skupno kuhinjo in kopalnico s prostorom za meditacijo in predavanje

-  Predavanje o postu

-  Predavanje o pravilni in uravnoteženi prehrani, pripravo zdravih sadno zelenjavnih smoothijev

–  1x detox masaža 60 min.- termoaromaterapija

- 1x vodena meditacija

–  Izlet po Lendavskih goricah in okolici 

–  1 dnevni post s sveže iztisnjenimi sadno zelenjavnimi sokovi

–  Vse sveže iztisnjene sadno zelenjavne sokove

–  Zeliščne čaje, zelenjavne juhe

–  Presne prigrizke (orehi, lešniki, suho sadje,…)

-  vse presne jedi -sadje in zelenjava

-podpora in vodenje v primeru da se odločite post nadaljevati doma

-DARILO -KNJIGA O POSTU

Fresh raspberry in the basket

 

 

TRIDNEVNE PROGRAME RAZSTRUPLJANJAIN SPROSTITVE BOMO IZVAJALI OB ZADOSTNEM ŠTEVILU PRIJAV

 

 

 

 

 

17.3.2017. -19.3.2017.          Prijava do 13.3.2017.

24.3.2017. – 26.3.2017.        Prijava do 20.3.2017.

Obvezne prijave sprejemamo po telefonu 041/545-792 (Klaudija Dolenčić) ali elektronski pošti: klaudijado@gmail.com, info@drustvo-rast.com  najkasneje 5 dni pred pričetkom delavnice oz. do zasedbe prostih mest. REZERVACIJO SI POTRDITE S PLAČILOM AKONTACIJE V VIŠINI 100,00 EUR NA RAČUN:

DRUŠTVO RAST, ČENTIBA, FODORJEVA VRSTA 152, 9220 LENDAVA, ŠT.TRR.:SI56 1949 0501 1218 224 odprt pri Deželna Banka Slovenije d.d. PE Lendava.

Leave a Reply